Læsetasker

Tilbud til læsekredse
Gennem de seneste år er læsekredse blevet stadig mere populære, og biblioteket oplever en stor efterspørgsel på gode romaner, der er spændende at diskutere i en læsekreds. Til det formål har vi derfor indkøbt et bredt udvalg af læsetasker på Odder Bibliotek, som hver indeholder 7 eksemplarer af en god roman samt anmeldelser og forfatterportræt.

Bestilling af læsetaske
Den enkelte læsekreds vælger en person, som står for kontakten mellem biblioteket og læsekredsen. Kontaktpersonen kan kun reservere læsetaskerne hos bibliotekarerne. Kontaktpersonen låner hele tasken og alle 7 bøger uanset hvor mange personer, man er i læsekredsen. Ønskes der flere end de 7 eksemplarer af en titel, forsøger vi at skaffe dem, men det kan ikke lade sig gøre med helt nye og populære romaner.

Læsetasker til en bestemt dato
Hvis læsekredsen ønsker bøger til en bestemt dato, kan taskerne reserveres, men biblioteket kan ikke altid garantere, at læsetasken er disponibel til den ønskede dato.

Afhentning og lån af bøger
Biblioteket giver kontaktpersonen besked, når læsetasken kan afhentes. Lånetiden er 6 uger. Der betales gebyr ved for sen aflevering.
Læsetasken kan kun afleveres indeholdende alle syv bøger.

Læsetaskerne
Lige nu har vi 30 læsetasker, men flere er under forberedelse. Forslag modtages gerne.

LynLitteratur
Vi udlåner nu spillet LynLitteratur til læsekredse. Beregnet på at få jer til at tale sammen om det, I læser. 54 fortællerkort, 43 temakort, 1 vejledning og 1 timeglas. Få spillet udleveret hos personalet og lån det i 14 dage.