Helle anbefaler sommerlæsning

21.06.18
For mig er ferie lig med læsning. Jeg kan godt lide at sidde udenfor og læse, hvilket der jo bliver rig mulighed for med det gode danske sommervejr.

Krimier er oplagt ferielæsning - ofte god underholdning fra side 1. Mari Jungstedt, Yrsa Sigurðardóttir samt Jo Nesbøs Harry Hole-serie hører til mine absolutte farvoritter og kan varmt anbefales.

Er man knap så vild med krimier, men mere til "seriøs" litteratur, er Troels Kløvedals varme, men også gribende og underholdende biografi, et godt bud. Man kommer heller ikke uden om Thomas Korsgaards velskrevne romaner om en opvækst i en noget anderledes familie på Skive-egnen, ligesom man bare ikke må snyde sig selv for den herlige "Et landskab er aldrig tåbeligt" af Bergsveinn Birgisson. Man er godt underholdt!

Fodbold fylder en del i min fritid og jeg glæder mig til at se en masse kampe fra sommerens VM. Jeg læser gerne bøger fra fodboldens verden og både "Løvehjerte" af Ståle Solbakken samt den nye "Jagten på frihed" af landholdsspilleren William Kvist giver et interessant indblik bag kulissen i en lidt lukket fodboldverden.

Med mine forslag til sommerens læsning vil jeg ønske alle en rigtig god sommer- og læseferie.

Materialer