Malene anbefaler sommerlæsning

04.06.18
Om solen skinner fra en skyfri himmel, eller om regnen står ned i stænger, så skal der læsestof med i kufferten. Her er mit bud på sommer-bøger til ferien.

Når jeg skal vælge et par bøger til at tage med på min sommerferie, bliver det altid noget i den "lette afdeling": Sjov, lidt kærlighed, hurtigt læst, men god underholdning.

Men ofte tager jeg også noget med i kufferten, som jeg normalt aldrig læser. Det kunne f.eks. være en krimi eller Jeff Vandermeers Udslettelse, der er første del af Southern Reach trilogien. Det er en science fiction-serie, og hvornår har jeg sidst læst sådan en? I følge forlaget er det bedst at starte med at læse bind 2, men det er alligevel lidt for avanceret for en gammel bibliotekar, så jeg begynder nu med begyndelsen i bind 1!

Jeg skal en tur til Nordjylland på ferie, så bogen Vesterhavet er den helt rette til at sætte en perfekt stemning af dansk sommer og brusende hav.
En kogebogsroman er alligevel lidt speciel, så den skal også med på listen, selv om den handler kålroer! 

Tjek rækkerne med bøger herunder, - jeg håber du kan finde lidt inspiration til din ferie-læsning. Klik på bogens forside, hvis du vil reservere den.

Materialer