Trine anbefaler sommerlæsning

07.07.18
Ferie betyder tid til læsning, og i min sommerferie vil jeg underholdes, grine og gyse, men ind i mellem vil jeg også gerne blive en smule klogere på noget nyt.

I mange år har mine ferier været fyldt med børn, og da jeg elsker at læse, har det været lidt svært at kombinere. Tidligere tog jeg ofte gamle travere som Agathe Christie, John Irving og Harry Potter med, som jeg så genlæste – og jeg slap for at smuglæse slutninger på campingtoiletter rundt om i europa.

Nu er ungerne store, så i år er der mere frit slag, og jeg vil fylde min rejsekuffert med en skønsom blanding af store og berigende romaner, som Joel Dickers to bøger om Marcus Goldman, samt Leonora Christina Skovs nyeste roman om hendes eget liv.

Da jeg slår min daglige folder i børnebiblioteket, vil jeg supplere det voksne med den meget omtalte YA-roman Hazel Wood af Melissa Albert, der er en eventyrlig fantasyroman med et twist af Tim Burton. Til poolkanten, hvor det nu er teenagere og niecer og nevøer, der rumsterer, vil jeg læse noget let og sjovt såsom Hendrik Groens dagbog fra en aldersomshjem i Amsterdam og et par svenske krimier uden for meget udpenslet vold mod kvinder og børn. 
 

God sommer og god læselyst.

Materialer