eReolen

eReolen lancerer ny app til iOS

30.10.18
eReolen lancerer spritny app til iOS, der nu ligger klar i App Store. Med eReolen har du adgang til folkebibliotekernes e-bøger og lydbøger.

Foruden et lækkert nyt design indeholder den nye app en masse forbedringer – bl.a. mere formidling og inspiration, forbedret søgning og mulighed for hurtigt at fortsætte læsning og lytning via play-knappen i bundmenuen, så man undgår unødige klik for at komme i gang med sin bog.

I den nye app kan du desuden finde både engelske titler fra eReolen Global og podcasts.

Det nye indhold, som kommer med den nye app; engelske titler fra eReolen Global og podcasts, kan naturligvis også findes på eReolens hjemmeside. På hjemmesiden vil det desuden være muligt at browse i engelske titler og podcasts på dedikerede inspirationssider med artikler, karruseller mm.

Den nye app til iOS kan hentes allerede nu, men den gamle vil også være at finde i App Store resten af året under navnet "eReolen gammel". App’en til Android er under udvikling og følger senere på året.

Vi håber, I bliver glade for eReolens nye app!

God fornøjelse.

Med eReolen i lommen har du altid adgang til tusindvis af titler.

eReolen er bibliotekernes e-bøger og lydbøger på nettet, som du kan læse/lytte til på din tablet, smartphone eller PC og Mac – lige når det passer dig.

Oprindeligt skrevet af Aarhus Kommunes Biblioteker.